Home - Blog - Nieuws! Bestel je Kerstpakket via Werkfruit en Thuisfruit.com

Nieuws! Bestel je Kerstpakket via Werkfruit en Thuisfruit.com

Altijd al gedacht; “handig zo’n kistje fruit op het werk, die zou ik ook wel voor thuis willen”. Dat kan vanaf nu! Van Randwijk Fruit (de eigenaar van Werkfruit) heeft sinds september Thuisfruit.com gelanceerd. Dit is een webshop waarbij de consument zelf z’n kistje fruit kan samenstellen of een door ons samengesteld kistje fruit online kan bestellen.

Sinds de uitbraak van COVID-19 is er veel vraag naar gezonde voeding, en met name voor het thuisbezorgen hiervan. Met het opzetten van Thuisfruit.com helpen we mee om Nederland gezonder en vitaler te maken. Op dit moment bezorgd Thuisfruit in de regio rondom Strijen, maar bij meer aanvragen hopen we snel uit te kunnen breiden naar een groter bezorggebied. Wil je meer weten, neem dan een kijkje op onze website: www.thuisfruit.com 

 

Thuisfruit box

Nieuw! Kerstpakket van Werkfruit.

Vorig jaar mochten we de eerste pakketten uitleveren, met heerlijk vers fruit in combinatie met een cadeaubon. Een gezond kerstpakket voor de werknemers van SVHW Nederland. Vanwege de enthousiaste reacties hebben we dit jaar weer de mogelijkheid om een kerstpakket bij ons af te nemen. Dit jaar geven wij de keuze tussen de opties: Kerstpakket Fruit en Kerstpakket Streek.

Hieronder kort samengevat wat de pakketten inhouden:

Kerstpakket Fruit

  • assortiment vers fruit
  • eventueel aan te vullen met een miniblender of snijhulpmiddel
  • of cadeaubon naar keuze

 

Kerstpakket Werkfruit

Kerstpakket Streek

  • Diverse LekKers streekproducten gemaakt van kersen uit eigen boomgaard
  • Kaas/worst/delicatessen uit de buurt van Jaap&Ellen uit Oud Beijerland
  • Eventueel aan te vullen met snijplank met logo/tekst
Kerstpakket Streek werkfruit

Heb je zelf een leuk idee voor een kerstpakket of wil je net iets anders in het pakket voor jouw medewerkers, neem dan even contact met ons op en dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen.

Deel dit bericht

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.