Home - Goede doelen

Goede doelen

Bij Werkfruit vinden we aandacht voor onze omgeving belangrijk. Hierbij hoort ook het steunen van goede doelen. We zetten ons jaarlijks in voor diverse instanties die onze hulp hard kunnen gebruiken. Dat doen we niet alleen door het doneren van geld, maar we steunen graag ook in producten of in heerlijk vers fruit.

Hartstichting

Hartstichting

Wij bij Werkfruit vinden het belangrijk om ons bezig te houden met gezondheid. Daarom hebben wij een partnership met De Hartstichting. Dat houdt in dat wij hen maandelijks steunen. De Hartstichting investeert in topwetenschappers en in onderzoek om zo hart- en vaatziekten terug te dringen.

Voedselbank

Voedselbank

Hebben bedrijven fruit over uit de geleverde boxen en wordt de nieuwe box al gebracht? Dan is er de mogelijkheid om het overgebleven fruit mee terug te geven aan de chauffeur. Dit fruit wordt verzameld en overgedragen aan de Voedselbank in Oud-Beijerland. Daarnaast gaat ook het fruit wat niet aan onze standaard voldoet en licht afwijkt mee. Uiteraard gaat het in beide gevallen om fruit wat nog steeds uitermate geschikt is voor consumptie.

Project SOS (Stichting Ondersteuning Sovata)

Project SOS (Stichting Ondersteuning Sovata)

De bananen die wij in onze Werkfruitboxen doen worden aangeleverd in grote kartonnen dozen. Deze dozen gooien wij niet zomaar weg. Wij verzamelen ze en dragen ze vervolgens over aan Stichting Ondersteuning Sovata. Zij vullen deze dozen met eerste levensbehoeftes en sturen ze vervolgens naar Roemenië. Waar de mensen dolblij zijn met deze pakketten die hun kwaliteit van leven verbeteren.

Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen door heel Nederland. Dit doen ze in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij we een financiële en/of organisatorische bijdrage bieden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. Bij lekker sporten hoort gezonde voeding, Werkfruit levert tijdens deze evenementen regelmatig vers fruit voor alle deelnemers.

Diversen

Elk jaar zetten wij ons in voor diverse goede doelen. Zoals de Roparun en Make-a-wish. Dit doen we in samenwerking met de bedrijven die bij ons het fruit afnemen. En waar wij kunnen, dragen we graag ons steentje bij! Vaak in de vorm van vers fruit, gratis geleverd voor het goede doel.

Contact

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.