Home - Goede doelen

Goede doelen

“Bij Werkfruit vinden we aandacht voor onze omgeving belangrijk. Hierbij hoort ook het steunen van goede doelen. We zetten ons jaarlijks in voor diverse instanties die onze hulp hard kunnen gebruiken. Dat doen we niet alleen door het doneren van geld, maar we steunen graag ook in producten of in heerlijk vers fruit”.

Zorg voor elkaar

Zorg voor elkaar

Bij Werkfruit vinden we aandacht voor onze omgeving belangrijk. Hierbij hoort ook het steunen van goede doelen. We zetten ons jaarlijks in voor diverse instanties die onze hulp hard kunnen gebruiken. Dat doen we niet alleen door het doneren van geld, maar we steunen graag ook in producten of in heerlijk vers fruit.

Bekijk de fruitboxen
Werkfruit brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij!

Werkfruit brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij!

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Samen komen we steeds dichterbij

Werkfruit deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Werkfruit draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Als Zakenvriend helpt Werkfruit kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

Elke maand steunen wij het KWF

Werkfruit steunt KWF met het onderzoek naar darmkanker, met als doel om zoveel mogelijk patiënten te helpen en kanker te verslaan

50%
€ 4800,-
word zakenvriend
Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen door heel Nederland. Dit doen ze in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij we een financiële en/of organisatorische bijdrage bieden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. Bij lekker sporten hoort gezonde voeding, Werkfruit levert tijdens deze evenementen regelmatig vers fruit voor alle deelnemers.

Diversen

Elk jaar zetten wij ons in voor diverse goede doelen. Zoals de Roparun en Make-a-wish. Dit doen we in samenwerking met de bedrijven die bij ons het fruit afnemen. En waar wij kunnen, dragen we graag ons steentje bij! Vaak in de vorm van vers fruit, gratis geleverd voor het goede doel.

Belangrijk is ook het sociale doel waar Gijsbert van Randwijk (de eigenaar van Werkfruit) letterlijk midden in zit.  Hij draagt namelijk de zorg over twee pleegzonen. Daarnaast zetten wij ons in voor bijvoorbeeld project SOS (stichting Ondersteuning Sovata) en gaat ons fruit wat bijvoorbeeld een plekje heeft of overblijft bij de bedrijven naar kinderboerderij de Boezemvriend

 

Ben je klant bij Werkfruit en heb je een mooi doel waar wij ons voor in mogen zetten? Neem met ons contact op voor de mogelijkheden!

Contact

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.