Home - Kiwipedia

Kiwipedia

Als liefhebber van eerlijk fruit, telen we met respect voor de natuur. Wij maken gebruik van duurzame verpakkingen. Daarnaast worden de houten fruitboxen hergebruikt, werken we met lokale telers of maken we gebruik van Fairtrade producten. Zo blijven onze foodmiles beperkt en zorgen we indirect voor zo min mogelijk uitstoot van schadelijke stoffen. We zijn ook nog eens gecertificeerd met het milieukeurmerk (GlobalG.A.P en Planetproof).

Samen met het fruit van lokale collega’s die onze visie delen worden onze Werkfruit kistjes gevuld met de beste kwaliteit fruit. Helaas kunnen we niet al het fruit zelf telen. Tropisch fruit halen we uit het buitenland, wel kiezen we altijd voor de beste opties zoals Fairtrade bananen.

De chauffeur van Werkfruit levert wekelijks of tweewekelijks de fruitbox bij uw bedrijf af. Zelfs tot in de kantine of bij het koffieautomaat! We nemen direct de lege fruitbox mee, wel zo duurzaam. We bezorgen op maandag, dinsdag en woensdag zelf of je fruitbox wordt door onze externe vervoerder bezorgd. Het tijdstip van bezorging hangt af van onze routeplanning op dat moment.

Ieder seizoen kent zijn eigen fruit. Daar passen we onze fruitboxen op aan. Wil je zelf eventueel iets aanpassen in de fruitsamenstelling, dan kun je dit aangeven.

Geheel in de stijl van Werkfruit geven wij naar wens displays in bruikleen inclusief een aansprekende displaykaart in MINI (tafelmodel), of MAXI (staand model) uitvoering.

Je kunt de fruitboxen gemakkelijk wijzigen en samenstellen. Stuur hiervoor een email naar info@werkfruit.nl met al je wensen en dan kijken we hoe we de Werkfruitbox voor je aan kunnen passen.

Dat is uiteraard mogelijk. Bij Werkfruit zit je niet vast aan een contract en kun je per week aangeven wanneer je wel of geen fruit wilt ontvangen. Geef dit door via info@werkfruit.nl.

Heb je een klacht? We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we je probleem of klacht op te lossen. Meld het via info@werkfruit.nl of bel ons op 078-6742197.

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.