Home - Kiwipedia

Kiwipedia

Als liefhebber van eerlijk fruit, telen we met respect voor de natuur. Wij maken gebruik van duurzame verpakkingen. Daarnaast worden de houten fruitboxen hergebruikt, werken we met lokale telers of maken we gebruik van Fairtrade producten. Zo blijven onze foodmiles beperkt en zorgen we indirect voor zo min mogelijk uitstoot van schadelijke stoffen. We zijn ook nog eens gecertificeerd met het milieukeurmerk (GlobalG.A.P en mileukeur).

Samen met fruit van lokale collegas die onze visie delen, leveren we fruitboxen direct bij bedrijven onder de naam Werkfruit. Geen tussenschakels of onnodige foodmiles die de versheid van het fruit niet ten goede komen!

De chauffeur van Werkfruit levert wekelijks of tweewekelijks de fruitbox bij uw bedrijf af. Zelfs tot in de kantine of bij de koffieautomaat! We nemen direct de lege fruitbox mee, wel zo duurzaam. We bezorgen op maandag of dinsdag in een straal van 50 km rondom Strijen.

Ieder seizoen kent zijn eigen fruit. Daar passen we onze fruitboxen op aan. Wilt u zelf eventueel iets aanpassen in de fruitsamenstelling, dan kunt u dit na de eerste levering aangeven.

Geheel in de stijl van Werkfruit geven wij naar wens displays in bruikleen inclusief een aansprekende displaykaart in MINI (tafelmodel) of MAXI (staand model) uitvoering.

U kunt uw fruitboxen gemakkelijk wijzigen en samenstellen.

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.