Home - Over ons

Over ons

Liefhebber van eerlijk fruit

Liefhebber van eerlijk fruit

Gijsbert van Randwijk, eigenaar van Werkfruit en teler van Hollandse appels, peren en kersen. Als liefhebber van eerlijk fruit, telen we met respect voor de natuur. Samen met fruit van lokale collega’s die deze visie delen, leveren we fruitboxen direct bij bedrijven onder de naam Werkfruit. Zonder tussenschakels of onnodige foodmiles, hierdoor behoud het fruit zijn versheid en kwaliteit!

Bekijk onze telers

Wat is Werkfruit?

Werkfruit levert wekelijks vers fruit op kantoor en op het werk. Samen bekijken we welke box het best bij uw bedrijf past en wat de juiste hoeveelheid is. Veranderen? Dat kan, bij Werkfruit zijn we flexibel. Niet alleen in de keuze van het fruit. Je zit namelijk niet vast aan een contract, dus géén kleine lettertjes, maar transpeerantie.

Bezorging

Werkfruit is beschikbaar in heel Nederland, we leveren in straal van +/- 50 km rondom Strijen met onze Werkfruitbussen. Zit het bedrijf verder? Geen probleem, we hebben een externe vervoerder die het bij jullie aflevert! Zo hoeven we geen extra kilometers te maken, wel zo duurzaam.

Meer over duurzaamheid

Fiscaal aftrekbaar

Werkfruit is fiscaal aftrekbaar! Jep, de belastingdienst ziet fruit aangeboden op het werk als een bijdrage aan een gezonde levensstijl van het personeel. Daardoor zijn de kosten volledig fiscaal aftrekbaar, evenals de BTW. En fruit op de werkplek valt onder de nihil waardering. Veel kosten worden dan ook gedekt!

Werkfruit is fiscaal aftrekbaar
Seizoensfruit

Seizoensfruit

Ieder seizoen kent zijn eigen fruit. En omdat we zoveel mogelijk fruit uit de omgeving gebruiken, passen we onze fruitboxen daarop aan. In de zomermaanden vindt u bijvoorbeeld onze eigen Hollandse kersen in de fruitbox.

Proefbox aanvragen
“Van snelle snack, naar zinvol tussendoortje. Met Werkfruit, fit en vitaal vooruit met vitamines en vezels! Eet bewust en niet verkeerd.”
Hoe ziet het eruit?

Hoe ziet het eruit?

We leveren ons fruit in een houten kistje, die we keer op keer hergebruiken. En geheel in de stijl van Werkfruit geven wij naar wens displays in bruikleen inclusief displaykaart.

Bekijk onze fruitboxen

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.