Home - Blog - Fruit maakt medewerkers van MAAT productiever en helderder van geest

Fruit maakt medewerkers van MAAT productiever en helderder van geest

16 maart 2018

Lichamelijke gezondheid in lichaam en geest

Wij vinden een goede lichamelijke gezondheid in lichaam en geest erg belangrijk voor onze collega’s. Wij dragen hier zoveel mogelijk aan bij in de werkomgeving, maar ook daarbuiten. Denk aan de kortingen op de sportscholen in de omgeving en ons fietsenplan. Het bedrijfsfruit maakt hier ook een onderdeel van uit. Iemand die elke dag vers fruit eet is productiever en helderder van geest. Daardoor verbetert de werksfeer en dat is weer goed voor een lager ziekteverzuim. In Werkfruit hebben wij hiervoor een goede partner gevonden. MVO is ook een pijler die bij ons hoog in het vaandel staat en hier sluit de bedrijfsvisie van Werkfruit naadloos op aan.

Ervaring werkfruitbox

De bananen vliegen de eerste dagen al de mand uit gevolgd door de traditionele appel. Met de komkommers en snoeptomaatjes worden regelmatig lekkere ‘broodjes gezond’ gecreëerd. En toen kwam die hele bijzondere….oranje vrucht met een groot groen/bruin kroontje in de fruitbox. Er zit altijd een papiertje bij met uitleg, maar die was deze keer even niet te vinden. Dus wij hebben een oproep op Facebook geplaatst of iemand deze herkende. Het was een Kaki die veel goede recensies kreeg waardoor enkele collega’s het dan toch aandurfde om te gaan proeven. Leuk om zo verrast te worden!

Wie is MAAT?

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland met zeven locaties. Wat in 1934 begon als een klein transportbedrijf is nu uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat uw wereld in beweging brengt. Met exceptioneel transport, contractvervoer, alle mogelijke dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s, warehousing en truckparking. MAAT heeft 180 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4.

MAAT4pl

MAAT heeft als doelstelling om de volledige transport- en logistieke activiteiten van de opdrachtgever te ontzorgen (4PL). In dit logistieke model treedt MAAT op als ketenregisseur en ontzorgt de opdrachtgever volledig op het gebied van transport- en logistieke processen. Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, beheersing van interne- en externe logistieke processen, koppeling / integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen.

Duurzaamheid bij MAAT voorop

MAAT heeft duurzaamheid, in de ruimste betekenis van het woord, zeer hoog in het vaandel staan. Alle activiteiten van het bedrijf zijn gericht op continuïteit. Het wagenpark van MAAT is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of in de toekomst geldende milieueisen. Bovendien investeren wij continu in toekomstige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld de realisatie van een aardgasstankstation voor bestel- en vrachtauto’s.

MAAT-GEVOEL

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben. Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan. Een bedrijf waar het dagelijks over logistiek en transport gaat, maar waar het in feite om de mensen draait. En zo voelt het ook. Dat is het MAAT-gevoel. En dat maakt dat iedereen zich snel thuis voelt bij MAAT.

Thirsa Kruithof
HR Adviseur MAAT

Deel dit bericht

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.