Home - Blog - Een dag op pad met Werkfruitchauffeur Piet

Een dag op pad met Werkfruitchauffeur Piet

Ze zijn de drijvende kracht achter Werkfruit: Onze chauffeurs. Maar wat doen zij precies en hoe ziet hun dag eruit? In deze blog nemen we je mee en geven we je een kijkje achter de schermen. Dankzij en met hulp van Werkfruitchauffeur Piet is deze blog tot stand gekomen.

Inladen en klaar

Onderschat het niet, chauffeur zijn bij Werkfruit vraagt om heel wat uithoudingsvermogen. Zo beginnen de Werkfruitchauffeurs hun dag extra vroeg. Dit om de files tijdens de spitsuren zo veel mogelijk te vermijden. De dag begint met het inladen van de Werkfruitbus met de Werkfruitkisten. Alles is al zorgvuldig ingepakt door onze inpakmedewerkers die de Werkfruitkisten al klaar hebben gezet op rol containers.

Onze Werkfruitkisten zijn gemaakt van FSC hout en zo ontworpen dat deze makkelijk te stapelen zijn. Daarnaast zijn ze door de houten plankjes aan de zijkant ook makkelijk vast te pakken. Deze worden allemaal handmatig in de bus gezet en gestapeld. Een mooie puzzel zo op de vroege ochtend!

En route!

De meeste van onze chauffeurs rijden een vaste route. Dat is niet alleen fijn voor onze chauffeurs die daardoor gemakkelijk de weg weten te vinden. Maar ook voor de afnemers van Werkfruit die bij iedere levering een vast gezicht zien. De routelijst ligt altijd al klaar bij de Werkfruitkisten. Iedere route die onze chauffeurs rijden zijn goed uitgedacht en berekend door onze binnendienst. Wij rijden meerdere routes door o.a. Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Brabant.

De chauffeurs rijden in de herkenbare Werkfruitbusjes met het groene peertjes logo. De busjes rijden op bio diesel, zo proberen we ook met dit onze ‘footprint’ te beperken. Heb jij ons al wel eens op de weg gespot?

‘Going places’

Van ziekenhuizen tot scholen en van grote multinationals tot eenmanszaken. Werkfruit komt en levert overal! Omdat onze afnemers divers zijn geeft dat ook een goede afwisseling voor onze chauffeurs. En zoals onze Werkfruitchauffeur Piet beaamd: ‘Geen dag is hetzelfde!’. Iedere levering is weer anders, want ieder bedrijf is ook weer anders.

Bij Werkfruit denken we graag met de klant mee, zo ook onze chauffeurs. Flexibiliteit en denken in oplossingen dat is wel wat je moet bezitten als Werkfruitchauffeur. Als Werkfruitchauffeur kom je op bijzondere plekken en bedrijventerreinen. Daarbij gelden bepaalde regels ook omtrent beveiliging waar je ten alle tijden aan moet houden. Dit geeft soms wel een extra uitdaging. Heb je de juiste pasjes en of sleutels mee? Paspoort ook niet vergeten? Klaar voor een extra security check? Het zorgt bijna voor een vakantie gevoel en dat tijdens de werkdag! Grapje natuurlijk, maar het laat wel zien dat je als Werkfruitchauffeur altijd op alles voorbereid moet zijn.

Krachtpatsers

Wist je dat de Werkfruitkisten soms wel meer dan 10(!) kilo kunnen wegen? En dan bedenkend dat onze chauffeurs daar trap op en trap af moeten om de fruitkisten bij jullie te bezorgen. Ze bezorgen niet alleen krachtpatsers, de chauffeurs zijn het zelf ook!

Komt er bij jou op het werk nog geen Werkfruitkrachtpatser langs? En wil je graag wel een Werkfruitkist vol met krachtpatsers uitproberen? Vraag dan een proefbox aan! Dat kan door te mailen naar info@werkfruit.nl of door op onderstaande button te klikken!

Gratis proefbox aanvragen

Deel dit bericht

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.