Home - Blog - Werkfruit voelt zicht trots!

Werkfruit voelt zicht trots!

De coronacrisis is nog niet voorbij en het lijkt erop dat een 1,5 meter maatschappij het nieuwe “normaal” gaat worden. De afgelopen maanden hebben we mogen ervaren dat er in de tijden van Corona veel mooie initiatieven opgezet worden. Dat maakt ons als Werkfruit trots!

Bijvoorbeeld de actie van Shell Moerdijk, die samen met ons zo’n 1.100 kg aan vers fruit doneerde aan de voedselbank van Moerdijk. Lees hier het hele artikel.

En de actie van een andere klant die al zijn medewerkers een hart onder de riem stak door ze een door ons samengesteld pakketje met fruit en lekkers te laten bezorgen.

Of de bedrijven die het fruit wat normaal gesproken op het werk geleverd wordt, lieten bezorgen bij hun personeel thuis. Ook de thuiswerkers worden in deze tijden niet vergeten.

 

Zorg goed voor je medewerkers!

Het blijft belangrijk om goed voor jezelf en voor je medewerkers te zorgen. Niet alleen als ze op kantoor aan het werk zijn, maar ook tijdens het thuiswerken. Veel medewerkers komen mondjesmaat weer op kantoor werken. Gezonde voeding is en blijft dan nog steeds ontzettend belangrijk. Met onze Werkfruitbox zorgen we ervoor dat die er dagelijks voor het grijpen ligt.

Door dagelijks voldoende groente en fruit te eten zorg je voor een goede weerstand en voel je je fit en gezond. Daarnaast zorgt het ook voor een warm welkom gevoel, waarbij de werkgever op deze manier kan laten blijken dat ze de gezondheid van de medewerkers belangrijk vindt.

Proefbox aanvragen

Deel dit bericht

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.