Home - Blog - Werkfruit actie | Steun de Zorg | Doneer uw fruit

Werkfruit actie | Steun de Zorg | Doneer uw fruit

Hoe mooi is het als één van de klanten ons belt in deze tijden met het verzoek om fruit te schenken aan de harde werkers in de zorg. Helaas merken wij dat veel meer bedrijven sluiten en dat de leveringen van fruit minder worden. Maar als bedrijven je dan benaderen om het fruit de doneren aan de zorg is dat wat ons betreft een win-win-win situatie! 

Dr. De Visserschool een basisschool uit Breda, behorende bij stichting PCPO Midden Brabant hebben er voor gekozen om hun wekelijkse fruit te doneren aan zorgcentrum Hoge Weide Zorgwaard bij ons in de buurt.

Ontroerd, maar ook trots zijn we dat mensen er voor elkaar zijn, elkaar steunen en oplossingen zoeken. Wij zijn blij dat ons fruit een andere bestemming krijgt en doneerden vorige week zelf ook Werkfruit aan locatie Hoge Weide Zorgwaard. En vanaf deze week mogen wij hier elke week een heerlijke fruitbox bezorgen dankzij Dr. De Visserschool uit Breda.

*foto’s zijn met toestemming gemaakt van de bewoners en de locatie 

doneeractie steun vitale sector
doneeractie steun vitale sector

Steun de zorg met vers fruit!

Onze fruitleveringen gaan gewoon door! Maar we begrijpen dat niet bij elk bedrijf de werkzaamheden op locatie door kunnen blijven gaan.

Daarom geven wij nu de mogelijkheid om het voorbeeld van de Dr. de Visserschool te volgen. Steun de zorg, door jullie Werkfruit te doneren aan een zorginstelling in de buurt. Wij leveren dit in naam van jullie bedrijf af bij de zorg. Wil je ook de zorg steunen met vers fruit? Neem hiervoor contact op met onze binnendienst: 078 – 674 21 97 of info@werkfruit.nl

Contact

Wijzigingen doorgeven?

Wil je wijzigingen doorgeven of een nieuwe bestelling plaatsen? Vanwege de drukte en zieke medewerkers willen wij vragen om dit door te geven voor woensdag 16:30 uur. Dan hebben wij voldoende tijd om alle aanpassingen te doen aan de levering voor de volgende week.

 

 

Zorg goed voor jezelf, sta klaar voor anderen en eet gezond!

Wijzigingen doorgeven

Deel dit bericht

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.