Home - Blog - Ook zo genoten van je vakantie?

Ook zo genoten van je vakantie?

Ook zo genoten van je vakantie?

De zomervakantie is voor de meeste mensen weer voorbij en dat betekent vaak dat we lekker hebben genoten, uitgerust zijn, een lekker kleurtje hebben gekregen en vaak ook een paar kilootjes zijn aangekomen. Ook wij hebben genoten van heerlijke wijntjes, biertjes, overvloedige BBQ’s, lekkere romige croissantjes bij het ontbijt, de heerlijke steenoven gebakken pizza’s, ijsjes en de Spaanse tapas.

En dan nu? We gaan weer aan het werk, even weer gezond eten en niet meer snoepen en wat meer bewegen, zodat we toch weer in onze winterkleding van vorig jaar passen.

Tips om gezonder te leven en die vakantie kilo's kwijt te raken:

  • Gezond snacken, met een stuk fruit of groenten uit de Werkfruitbox. Laat tussendoortjes zoals (ontbijt) koekrepen of mueslirepen een keer staan en vervang ze voor een stuk fruit of groenten. Deze koeken lijken vaak heel gezond, maar zitten vol met suikers.
  • Niet meer dan 3 stuks fruit per dag eten, in fruit zitten ook (fruit) suikers en te veel hiervan eten is minder goed voor je. Zit je al aan je tax van 3 stuks fruit, pak dan een snackpaprika, komkommer of wat snoeptomaatjes. Super lekker voor de hartige trek!
  • Loop tussen de middag een rondje tijdens je lunch. Beweging stimuleert de spijsvertering en wandelen is goed voor de vetverbranding. Zo verbrand je net weer wat extra calorie├źn die je tijdens de ochtend hebt gegeten.
  • Wees creatief! Ben je het appeltje uit de hand beu of vindt je de snackpaprika wel heel erg saai worden. Snij je appel in stukjes en bestrooi met wat kaneel of besmeer hem met pindakaas (uiteraard zonder suiker). Of dip reepjes paprika in wat humus of kruiden roomkaas.

Bestel een proefbox om ook op je werk de gezonde verleiding te hebben.

Zo kunnen we weer gezond de herfst!

Gezond fruit

Deel dit bericht

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.